Tájékoztató a regisztrációról

A regisztráció kitöltésével ügyfelünké válsz. A személyes adatok megadása önkéntes. Ha megadtad adataidat, úgy bekerülsz az adatbázisunkba, és amennyiben számodra alkalmas munkalehetőség mutatkozik, úgy arról értesítünk, s az értesítés alapján lehetőséged lehet munkavégzésre.

Az adatokat kizárólag a szövetkezetünk kezeli, kizárólag ajánlati értesítés céljából. Az adatokat NEM továbbítjuk! A regisztrációd évét követő második teljes naptári év elteltével – amennyiben a meghosszabbítást nem kéred – adataidat töröljük a nyilvántartásunkból. Természetesen az adataid nyilvántartásból törlését bármikor kérheted.

Ebben az esetben az adataid a nyilvántartásból 30 napon belül törüljük. Jogodban áll ezen felül a kezelt adatokról tájékoztatást kérni, kérelmezni azoknak helyesbítését, vagy zárolását. Jogorvoslatért az adatvédelemért felelős hatósághoz és bírósághoz tudsz fordulni.

Nyilatkozat: Én, akinek adatait az önkéntesen kitöltött regisztrációs lap tartalmazza, kijelentem, hogy a regisztrációs adatlap kitöltésével és elküldésével kifejezetten hozzájárulásom adom ahhoz, hogy a Diák-Center Iskolaszövetkezet (székhelye: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.) az adatlapban megadott személyes adataimat a fenti tájékoztatóban szereplő feltételekkel kezelje.

Tudomásul vettem, hogy az adatok megadása önkéntes, és bármikor kérhetem az adataimnak a nyilvántartásból törlését, amely törlést a Szövetkezet, a kérelmem hozzá érkezésétől számított 30. napon.