Rólunk

Küldetésünknek tekintjük, hogy munkaerő-piaci szakértőként, kiváló minőségű diákmunka szolgáltatásunkkal partnereink működését támogassuk és hozzásegítsük hosszú és rövid távú céljai eléréséhez!
2013. május 24. a Diák-Center elindult. Vállalva ezzel azt a küldetést, hogy lendületes, új személetű diákmunka szolgáltatóként megvesse lábát a munkaerő-piacon.
Neve kezdetektől minőséget és megbízhatóságot jelent, ahol tudja a partner:jó helyen jár! Ez az a szövetkezet ahol figyelünk egymásra és mindenkire, akivel kapcsolatba kerülünk. Ezeket az elképzeléseket már az első években olyan siker övezte, hogy eredményeink alapján több megbízónk kínált stratégiai partnerséget.

A döntésük megalapozottságát jól mutatja, hogy szolgáltatásunkkal már a vállalatok egész rendszerre kiterjedő munkaerő támogatás tudunk biztosítani.
Országosan diákok tízezreinek kommunikáljuk és kínáljuk a napi szinten frissülő munkalehetőségeket, így naprakész, valós megoldást biztosítunk a cégek munkaerő problémáira.

A megbízásokat nagy gondossággal látjuk el, melynek legfőbb kötőeleme a kommunikáció és az precíz ügyfélkezelés. Halljuk és meghallgatjuk a másikat. A mai napig ilyen szemléletű mederben folyik üzletpolitikánk.

Nyitott és rugalmas működésünkkel sok esetben tudjuk áthidalni a hibásan berögzült gyakorlatokat is.
„Ha nagyobb elszántsággal végezzük feladatunkat, jobb eredményt is érünk el!” (J.D.)

Miért gondoljuk, hogy a diák a MEGOLDÁS?

Lássuk előbb mik a mai munkaerő-piaci kihívások: gyorsan, rugalmasan, költséghatékonyan, terhelhető munkaerő, törvényes keretek között!

Lényegében a diákmunka az egyetlen foglalkoztatási forma, ami a mai kor elvárásainak teljes körűen megfelel. Hahó emberek, a diákmunka már rég nem a kukoricacímerezésről meg nyárimunkáról szól! Sokkal több annál!


Számunkra, és partnereink számára egyértelműen fiatalok jelentik a jövőt. A bennük rejlő potenciál biztosítja a megoldást számos olyan esetben, ahol a HR osztály már nem tud többet.

A lehetőségek és a felhasználási területek száma végtelen. A diákok rendkívül gyorsan tanulnak, kiválóan terhelhetőek és tudatosak.

A Diák-Center segítségével a törvényes és költséghatékony foglalkoztatásuk borzasztó egyszerű. Minimális adminisztráció és tehermentesített munkaügyi osztály, ami teljessé teszi a szolgáltatásunkat.

Diák, mint pontenciál?

A diákoktól nem kell félni! Aki diákként céltudatosan keres munkát, az nagy hatékonysággal és rendszeres munkavégzés mellett fogja végezni feladatait.
Esetenként több munkahelyen vagy pozícióban kipróbálják magunkat, de ez csak fejleszti készségeiket.

Ilyen mértékű rutinnal könnyebben fog eligazodni az Ön cégénél, vagy bármilyen más megbízónál. Az iskolák elvégzése után az ilyen tapasztalt jó morálú fiatalokért kapkodni fognak a munkáltatók.

A diákokat arra bátorítjuk, hogy hajrá próbáld ki magad minél több területen, szerezz tapasztalatokat, ejtsd ámulatba tapasztalataiddal a munkáltatót!

Csatlakozási lehetőségek

Országosan jelen vagyunk mindenhol. De a 21. század technikai fejlődésének megfelelően a korszerű online megoldásokat preferáljunk.
Az újításoknak és folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a leendő partnerek és a munkára jelentkező diákok is tudnak online ügyintézéssel kapcsolatba lépni velünk.

A vírushelyzet kialakulásával kénytelenek voltunk kidolgozni a „teljesen találkozásmentes” szerződés lehetőségét is!

Így tényleg minden nehézséget sikerült leküzdenünk: csatlakozás után már másnap dolgozhatsz diákként vagy bárki fogadhat diákot.

Csapatunk

dc-200-200

Kovács Dóra

koordinátor(senior)
Már 4 éve dolgozom koordinátorként a Diák-Center Iskolaszövetkezetnél.

A munkám napi szinten ad új feladatokat, kihívásokat és ismertségeket, melyek élvezetessé és változatossá teszik a munkavégzést. Emberekkel dolgozni soha sem unalmas feladat. Emberi erőforrás szakon végeztem a Veszprémi Egyetemen így tudtam mivel kell majd szembenéznem ebben a munkakörben. Fontos számomra, hogy partnereink részére mindig megtaláljam az elvárásainak megfelelő munkaerőt.

Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, ez az ami egy stresszes hét után igazán feltölt energiával. Mottóm:

„Természet erejével munkában, magánéletben”
dc-200-200

Majoros Katalin

HR vezető tanácsadó
Az Eszterházy Károly Egyetem gazdaságtudományi szakán tanultam. A kereskedelemben töltött vezetői éveim alatt, nagyon szerettem a fiatalokkal együtt dolgozni.

Megtapasztaltam mennyire hatékonyak, motiváltak, és az új technikai kütyük/programok használata pedig csak a napi rutin számukra. A diákmunka hibás gyakorlatára rámutatva, gondolataimmal támogattam a Diák-Center létrejöttét. Jelen vagyok a munkatársak napjaiban mentorként, de tanácsadással az új partnerek felé egyaránt. Mottóm:

„Odafigyeléssel és támogatással bármire képesek vagyunk
dc-200-200

Molnár Júlia

koordinátor(junior)
2 éve dolgozom a Diák-Centernél koordinátorként. Habár teljesen más területen tanultam, egyetemi éveim alatt besegítettem az itteni irodai munkavégzésbe.

Ekkor kóstoltam bele ebbe a nagyon pörgős, de családias légkörbe, amit gyorsan megszerettem. Ma már a team teljes körű tagjaként, önálló projekteket viszek és várom, hogy egyszer majd veled is együtt dolgozhassak! Mottón:

„A tudás megszerzésében a folyamat a legfontosabb”
dc-200-200

Hegedűs Carla

koordinátor (senior)
Egy lakhelyváltás kapcsán 3éve találkoztam a Diák-Centerrel. Már az első találkozás hangulata megfogott és mivel több éves tapasztalatom volt ezen a téren, az elvárásaink gyorsan egymásra találtak.

A feladatok elvégzésében napi pluszt adnak mindannyiunk számára a jó hangulatú kötetlen beszélgetések, munkatársakkal töltött kávézások és ebédek.

Imádok utazni és sportolni.

Mottóm: „Minden helyzetben találni valami érdekeset”