Royal Ascot – lóverseny vagy kalapverseny? | Diák Center

Mindegy, hiszen ide földi halandó csak akkor teheti be a lábát, ha burokban született, ami kevesek számára adatik meg. Élelmesebbek persze ismernek pár trükköt, amivel mégis közel férkőzhetnek egy pillanatra ehhez a pompához. Döntsd el magad! Légy jelen a színek és paták versenyén!

Ha a Diák Center segítségével kijutsz, az esemény teljes ideje alatt VIP belépővel flangálhatsz a lehetetlen kalapköltemények és a díjnyertes lovak ünnepén.

 

Mitől menő a Royal Ascotra bejutni? Csak képzeld el, hogy 10 napig koszt és kvártély mellett egy kis munkával ott lehetsz az angol felső tízezer suhogó szoknyái között, találkozhatsz a királyi család tagjaival és ha netán még a lovakat is szereted, itt garantáltan Európa válogatott ménesét csodálhatod meg. Ha bennünket kérdezel: szelfi-paradicsom és fotó-Kánaán!

A Diák Center évek óta toboroz a Royal Ascot-ra, ahová szívesen mennek a magyar diákok, nem is csoda. 10 napnyi angliai fesztiválmunkával, amely mellé útiköltséget, szállást és ellátást is kapsz, annyit keresel, amennyit itthon a Mekiben, feszített munkarendben. Diákként azonban nem arra vágysz, hogy naphosszat monoton kéréseket hallgass és ételszagú helyiségben pörögj, egy gyorsétteremben.

Most az ideje a „haverok, buli, Fanta” életérzésnek, ezért kincset ér egy olyan munkalehetőség, amely világjárással, nyelvtanulással és kapcsolatépítéssel jár. A Royal Ascot ehhez hab a tortán: csak páran vagytok az országban, akit be tudunk ide juttatni, ezért is érdemes minél előbb lecsapni erre az egyedülálló alkalomra. Mi, a Diák Centernél rugalmasak vagyunk: nem kell pallérozott nyelvtudásod legyen, az angol alapokat ma már minden ’80 után született fióka csacsogja.

Mire elég a pénz, amit itt megkeresel? Mondhatod, hogy kevés az a 40-45 ezer forint, ami a végére marad, ám, ha megnézzük, mit kapsz cserébe, nem kérdés, hogy te jártál jobban. Ez a pénz pontosan arra lesz elég, hogy felbecsüld a kapott élmények értékét. Nem cipőben, ruhában vagy élelemben fogunk számolni, hanem a reálisan elérhető lehetőségekben:

  1. Be tudnál-e jutni egy ilyen rendezvényre egyedül, segítség nélkül? Garantáltan NEM, hacsak nincs külön erre 600-800 megtakarított angol Fontod.
  2. Mennyibe kerül az utad, a szállásod, a kajád 10 napra? Nos, 100 ezer fölött járunk, nem igaz?
  3. Itthon mennyibe kerülne az élet, ha ezt a 40-45 nettót a Mekiből viszed haza? Ha a szüleiddel élsz, valószínű, ez nekik kerülne pénzbe. Ha már elköltöztél, ugyancsak 100 ezer fölött járunk és meg sem kerested azt a pénzt.

Ne is firtassuk tovább! A Napnál is világosabb, hogy amit megkeresel a Royal Ascot-on, az nem pusztán 40-45 ezer forint, hanem töméntelen exkluzív élmény, amihez pénzért sem jutnál hozzá. Ugye, te is ott leszel idén az angol királyi arisztokrácia hagyományos derbyjén! Lesz tömeg, angol vérmérsékletre szabott jó idő, rengeteg ember, válogatott csodalovak és fergeteges hangulat. Megfizethetetlen maradandó élményeket garantálunk a fizu mellé.

Nekünk miért éri meg, ha eljössz? Mert jövőre is számítanánk rád, hiszen tudjuk: aki már egyszer belekóstolt a jóba, az könnyen megkívánja másodjára is!

Jelentkezz és vágtass el az Ascotra! Ha majd odaértél, ne felejtsd átadni üzenetünket a királynőnek!

Bővebb info az alábbi linken: https://diakcenter.hu/diakmunka/royal-ascot/

Írta: Diák Center
Regisztrálj és értesülj friss munkáinkról!