Válassz egy munkát - megmondom , ki vagy! | Diák Center

Ha láttad már a Diák Center munkalehetőségeit, láthatod, hogy mind remek lehetőség akár állandó diákmunkára is, de vannak kifejezetten szezonális ajánlataink is. A választékot úgy állítjuk össze, hogy érdeklődésetek, karakteretek szerint mindenképpen találjatok kedvetekre valót. Az a legjobb, ha a munka passzol a személyiséghez is, mert a biológiát és a lelkünket nem tudjuk tartósan becsapni. Hozzád milyen munka illik? Derítsd ki, miért vonzódsz bizonyos típusú tevékenységekhez inkább, mint másokhoz!

A szangvinikus a társaság szíve-lelke

Imádod a nyüzsgést, szeretsz a középpontban lenni és kedveled a változatosságot. Ugyanakkor fontos számodra, hogy a környezeted azt érezze, számíthat rád. Nos, a fesztiválmelókat és a vendéglátós állásokat pont neked találták ki.

Játék és szenvedély – a gyermeki éned felülkerekedik

Egyszerűen vannak felnőttek, akik csak éveik száma alapján tekinthetők nagykorúnak. Úgy érezzük, folyton gyerekesen viselkednek és ők azok, akik képesek a kicsik játékaiban is százszázalékos átéléssel részt venni. Ha rád is illik a jellemzés, valószínű, hogy a játék a személyiséged része és olyan munkákat végeznél szívesen, ahol ezt jól kamatoztathatod. Például neked valók az animátor, a játékmester állások.

A rendmánia kincset ér a munkaerőpiacon

Cikiznek amiért mindig mindent rendszerezel, listákat írogatsz, pipálgatod a feladatokat és glédában állnak a cuccaid a polcon a koleszban? Nincs igazuk, ezt te is érzed. Vannak szakmák, amelyek pontosan ezt a képességedet igénylik. A leltározáshoz és az áru összekészítéséhez a te precizitásodra van szükség például.

Hedonisták számára valódi Paradicsom

Nem luxus, inkább természetes, hogy kényeztesd magad és másokat. Szereted a finom sütiket és ha tehetnéd, legszívesebben mindenkit szabira küldenél: masszázsra, tengerpartra és ingyen fagyira. Nos, ha cukrászdában dolgozol, esetleg éppen te méred a fagyit, garantáltan hálás, boldog arcokkal találkozol majd.

A sportos életforma a munkában is előny

Szenvedélyed a sport? Akkor számodra is vannak testhezálló ajánlataink. Úszómesterként vagy a Forma 1 futamon is hasznossá teheted magad, miközben pénzt is keresel. Amikor olyan munkát választasz, ami a hobbidhoz is passzol, egyben elkötelezettségedet is kinyilvánítod a számodra fontos dolgok iránt.

Nemes célok nagyköveteként is lehetsz hasznos

A nagy nemzetközi segélyszervezetek munkáját nem lehet csupán önkéntesekkel megoldani. Kellenek olyan fiatalok, akik meggyőződéssel vesznek részt az érdekvédelmi és segélyezési munkában, akár főállásban is. Ilyen munkahelyeken valóban szükség van az altruizmusodra, a megoldásorientált gondolkodásodra és az empátiádra.

Aki ügyfelekkel dolgozik, az maga is kicsit pszichológus

Szeretsz beszélgetni, érzékeny vagy mások igényeire és jól kommunikálsz. Akkor te vagy az ideális ügyfélszolgálati munkatárs vagy asszisztens. Veled találkozik először az ügyfél, így pusztán a viselkedéseddel már része vagy az értékesítési csatornának. Hálás lesz a főnököd, amiért a temperamentumod szerinti munkát választottál és nem esik nehezedre a macerás ügyfelekkel is kíméletesen bánni.

 

Írta: Diák Center
Regisztrálj és értesülj friss munkáinkról!