A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad nyár végére | Diák Center

A májussal már nagyon a végét járja a tanulós szezon és minden porcikáddal azon vagy, hogyan bírd ki még ezt a pár napot, amíg hivatalosan is elstartol a szünet. Számolgatod a zsebedben lévő petákokat és rájössz: az oltári nagy nyári bulihoz, karcsú még a büdzsé. Melózni kell, de nem akarod, hogy a munka feleméssze a gyönyörű napsütéses vakációt. Róka fogta csuka az egész és eleged van már abból, hogy mindenhez pénz kell. Szerinted, a Diák Center miért jött létre? Pontosan az ilyen fejfájások csillapítására. Gyere hozzánk nyaralni, legyen a nyári munka szórakozás!

Minden nyáron 30-40%-kal megnő a diákmunkások száma, különösen a szezonmunkákkal teli ágazatokban. Láthatod a https://diakcenter.hu/diakmunka/ oldalon lévő ajánlatok között is, hogy leginkább a vendéglátóipar, a nyári fesztiválok, a nagy rendezvények és az állandó jelenlétet igénylő irodai munkákra van leginkább igény. Te leszel az, aki megoldja a szabadságolásokat, Te fogod a balatoni szezont feldobni és igen: Te fogsz a legtöbbet bulizni a fesztiválokon.

„Mert hülye azért nem vagyok!”  és „…., mert megérdemlem!” – ismerős szlogenek? Nos, mindkettő igaz a nyári melókra, ha diák vagy. A kellemeset a hasznossal, ráadásul még fizetnek is érte – később, amikor már berántott a mókuskerék és kepesztesz a szabiért egy hajtós munkahelyen, nosztalgiázni fogsz a diákmelóról, aminek már most három nyilvánvaló előnye van:

  1. könnyen kereshetsz pénzt – Lehet, hogy apu csavarboltja is fizetne, de nem akarsz az ősökkel lógni egész nyáron. Önállóan, függetlenül, saját magad erejéből szeretnéd feltölteni és elkölteni a tartalékaidat. A Diák Center azért van, hogy a lehetőségek pont a Te öledbe pottyanjanak, majd kiválasztod, melyik lesz az igazi.

 

  1. ingyen vehetsz részt a legmenőbb fesztiválokon – Mennyibe kerül egy jegy a hazai fesztiválokra? Ha megvan az összeg, szorzással tudod meg, mit fizetnél egy külföldi buliért ugyanebben a kategóriában. Ugye, hogy sok! Ez még a nagymenőknek is pénz, nemhogy egy diáknak, Te pedig csak betelefonálsz a Diák Centerhez, közlöd, hogy mennél és már pattansz is a legtutibb helyekre: vár a Balatoni nyár, a Field, a Forma 1 és… a többinek nézz utána a diákmunka https://diakcenter.hu/diakmunka/ oldalunkon!

 

  1. értékes kapcsolatokra teszel szert – Rendszerint a legforgalmasabb helyekre keresnek nyári diákmunkást. A balatoni szezonnyitás a vendéglátós munkáltatók rémálma, így – ha Te leszel, aki megoldja a problémáját – jövőre tuti helyed lesz a parton. Referenciának sem utolsó, hogy a legpörgősebb munkában is megálltad a helyed, ez még az önéletrajzban is jól jöhet. Nem beszélve arról, hogy millió érdekes és nagyon különböző ember fordul meg ilyenkor ezeken a helyeken: az is lehet, hogy későbbi munkaadódat vagy – ami még izgalmasabb – a szerelmedet ismered meg. Csak aztán ne felejtsd el elmesélni nekünk a love storyt!

Mire vége a nyárnak, tele a zsebed és egy darabig biztos nem tudod befogni a szád az élményektől, ha ránk hallgatsz.

Tudod, mit mondott az egyik diákmunkásunk?

„Olyanok vagytok, mintha lenne egy saját menedzserem és személyi asszisztensem. Ez király! Még csak 20 vagyok és már a nagymenők stílusában tolom, csak ez nekik havi hét számjegybe kerül, nekem még fizetnek is érte.”

Van kérdésed? Hívd a csajokat a Diák Centernél! Ellátják a bajodat, ne félj! ?

Írta: Diák Center
Regisztrálj és értesülj friss munkáinkról!